Krem Czekoladowo-Bananowy
Jeśli 1,31 zł za porcję spada twój budżet, Krem czekoladowo-bananowy może być świetnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz banany, kije rzemieślnicze, mleko sojowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowy Pudding Bananowy Pops, Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, oraz Fudgy Pops.
Instrukcje
W małej misce, stopniowo dodawać 1 szklankę mleka sojowego do mieszanki budyniu waniliowego; ubić trzepaczką do dobrze wymieszać. Wymieszać z bananami. W innej małej misce, stopniowo dodawać pozostałą soję do puddingu czekoladowego wymieszać; ubić trzepaczką do dobrze wymieszać.
Połowę mieszanki bananów łyżka do filiżanek.
Warstwa mieszaniny czekolady na mieszaninie bananów. Łyżka pozostałej mieszaniny bananów do filiżanek; wymieszać lekko do marmuru. Włożyć pałeczki; zamrozić około 3 godzin lub przez noc, aż do uzyskania jędrności. Aby służyć, Usuń kubki.