KRAFT MAKERS Beef Stroganoff
KRAFT MAKERS Beef Stroganoff może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, krem knudsen, twórcy receptury new england Pot roast, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest znakomite. Spróbuj KRAFT MAKERS Beef Stroganoff, KRAFT MAKERS wołowina Burgund, oraz Steak Fajitas i Kraft Makers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać mięso i warzywa do powolnej kuchenki.
Wierzch z sosem na wolnym ogniu; przykryć.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. W międzyczasie wymieszaj sos do powolnej kuchenki.
Wyjąć 1 szklankę płynu z chochlą z wolnej kuchenki; umieścić w średniej misce. Schłodzić, aż makaron są gotowe do gotowania.
Śmietanę wymieszać do schłodzonej cieczy w misce; powrócić do powolnej kuchenki.
Podawać na gorącym ugotowanym makaronem.