KRAFT MAKERS Beef Stroganoff
KRAFT MAKERS Beef Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka twórców receptur new england Pot roast, krem knudsen, makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj KRAFT MAKERS wołowina Burgund, Steak Fajitas i Kraft Makers, oraz Chińskie sajgonki dla producentów Kraft dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać mięso i warzywa do powolnej kuchenki.
Wierzch z sosem na wolnym ogniu; przykryć.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. W międzyczasie wymieszaj sos do powolnej kuchenki.
Wyjąć 1 szklankę płynu z chochlą z wolnej kuchenki; umieścić w średniej misce. Schłodzić, aż makaron są gotowe do gotowania.
Śmietanę wymieszać do schłodzonej cieczy w misce; powrócić do powolnej kuchenki.
Podawać na gorącym ugotowanym makaronem.