Kraby Soft-Shell z sałatką Farro

Kraby Soft-Shell z sałatką Farro
Kraby Soft-Shell z sałatką Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 984 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, sok ananasowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Kraby Soft-Shell, Kraby Soft-Shell Z Kompot Pomidorowy, oraz Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu gotuj sok ananasowy, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z chiles, 2 łyżeczki imbiru, kolendra, krem kokosowy i 1 łyżka oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać kraby i przechowywać w lodówce.
4
W średnim rondlu wrzącej osolonej wody, gotować farro aż tylko miękkie, o 15 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Przenieść farro do dużej miski i dodać ogórek, papryka i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Boczek pokroić w cienkie paski i dodać do farro. W małej misce połącz sok z limonki z pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek, pozostałymi 2 1/2 łyżeczkami imbiru i bazylią i obficie dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wlać sos na farro i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
10
Podgrzać zarezerwowany tłuszcz boczku na patelni, aż prawie do palenia. Arbuz posmarować cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
ArbuzArbuz
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj masło do patelni, następnie dodać arbuza i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Na dużej patelni rozgrzać olej roślinny na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Usuń kraby z marynaty i doprawić solą i pieprzem; smażyć aż gotowane przez, o 3 protokół na stronę. Łyżka sałatki na talerze, ułóż kraby na wierzchu i udekoruj karmelizowanym arbuzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ArbuzArbuz
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
14
Serwuj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn