Kraby Soft-Shell z sałatką Farro
Kraby Soft-Shell z sałatką Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 984 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, sok ananasowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Kraby Soft-Shell, Kraby Soft-Shell Z Kompot Pomidorowy, oraz Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu gotuj sok ananasowy, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, około 15 minut.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z chiles, 2 łyżeczki imbiru, kolendra, krem kokosowy i 1 łyżka oliwy z oliwek.
Dodać kraby i przechowywać w lodówce.
W średnim rondlu wrzącej osolonej wody, gotować farro aż tylko miękkie, o 15 protokół; odcedzić.
Przenieść farro do dużej miski i dodać ogórek, papryka i awokado.
Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż lekko chrupiące.
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu boczku z patelni.
Boczek pokroić w cienkie paski i dodać do farro. W małej misce połącz sok z limonki z pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek, pozostałymi 2 1/2 łyżeczkami imbiru i bazylią i obficie dopraw solą i pieprzem.
Wlać sos na farro i wrzucić.
Podgrzać zarezerwowany tłuszcz boczku na patelni, aż prawie do palenia. Arbuz posmarować cukrem turbinado.
Dodaj masło do patelni, następnie dodać arbuza i gotować na dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 2 protokół na stronę.
Na dużej patelni rozgrzać olej roślinny na umiarkowanie wysokim ogniu.
Usuń kraby z marynaty i doprawić solą i pieprzem; smażyć aż gotowane przez, o 3 protokół na stronę. Łyżka sałatki na talerze, ułóż kraby na wierzchu i udekoruj karmelizowanym arbuzem.