Salade Niçoise ze swiezym tuńczykiem Confit

Salade Niçoise ze swiezym tuńczykiem Confit
Salade Niçoise ze swiezym tuńczykiem Confit to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, niã§oise, tuńczyk confit, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis Na Kanapkę Salade Niçoise, Salade Niçoise lub " sałatka z Nicei "(Francja), oraz Salade Niçoise z tuńczykiem smażonym na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka włożyć do rondla, przykryć zimną osoloną wodą i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Spuścić wodę i wstrząsnąć jaj na patelni, aby złamać skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą, aż ostygną. Obierz i pokrój na pół (żółtka powinny być nadal lekko miękkie i pomarańczowe w środku). Zachowując każdy składnik oddzielnie, sukienka zieleni, ziemniaki, fasolka szparagowa, pomidory, i tuńczyk z vinaigrette. Ułóż warzywa, warzywa, tuńczyka i jajka ugotowane na twardo na półmisku lub pojedynczych talerzach. Przykryć sardele tuńczykiem i rozsypać sałatkę z kaparami i oliwkami. Zmielić trochę czarnego pieprzu na sałatkę i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
VinaigretteVinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SardeleSardele
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
ZieloniZieloni
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Kalorie
1
690, tłuszcz
2
51, Kalorie Tłuszczowe
1
460, Tłuszcze Nasycone
2
8, białko
3
26, Tłuszcz Jednonienasycony
4
35, węglowodany
5
1280, Cholesterol
6
240, Włókno
7
Foto: Martha Holmberg
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
34, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn