Kraby Niebieskie Na Parze
Parzone niebieskie kraby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $12.9 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 125g białka, oraz 6G tłuszczu. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, żywe kraby, przyprawy do owoców morza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Gotowane na parze niebieskie kraby z czarnym imbirowym sosem do zanurzania, Piwo-kraby na parze, oraz Okra Gumbo z niebieskimi krabami i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tuż przed gotowaniem ostrożnie umieść każdego kraba do góry nogami i włóż nóż przez skorupę, tuż za ustami.
Połącz 1/2 filiżanki przyprawy z owoców morza, sól, piwo i ocet w dużej garnku na dużym ogniu. Doprowadzić do silnego gotowania na wolnym ogniu.
Zamontuj ekran na mieszance piwa i ułóż kraby na ekranie. Upewnij się, że kraby są powyżej gotującej się cieczy. Kryć się.
Kraby parowe, aż staną się jasne pomarańczowe i wszystkie niebieski / zielony kolor zniknie, 20 do 30 minut.
Przed podaniem posypać pozostałą 1/4 szklanki przyprawy z owoców morza.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło.
![Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.]()
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.