Krab z miękkiej muszli B. L. T. z majonezem cytrynowo-pieprzowym

Krab z miękkiej muszli B. L. T. z majonezem cytrynowo-pieprzowym
Miękka skorupa kraba B. L. T. z majonezem cytrynowo-pieprzowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Jedna porcja zawiera 1520 kalorii, 32G białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,84 USD za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz olej roślinny, sól morską i pieprz, przyprawę wrzenia kraba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado / szybki mus z awokado z ciemnej czekolady jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kanapka z kraba z miękką skorupką Cajun z żółtą papryką i kaparami Aioli, Kanapki Z Krabem W Miękkiej Skorupie, oraz Krab Smażony Z Miękkiej Skorupy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Aby zrobić majonez: w robocie kuchennym połącz żółtka, sól, musztardę i sok z cytryny; przetwarzaj razem, tworząc stabilną podstawę. Gdy silnik pracuje, dodaj kilka kropel oleju, mieszanina zacznie gęstnieć. Następnie zacznij dodawać pozostały olej w cienkim, stałym strumieniu. Zeskrobać boki procesora i wlać majonez do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
BazaBaza
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wymieszać z czarnym pieprzem i natką pietruszki, przykryć i przechowywać w lodówce; może być przechowywany do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1
Wlej maślankę do płytkiej miski wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie kraby. Maślankę doprawić przyprawą do wrzenia kraba, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
MaślankaMaślanka
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połóż kraby w mieszaninie maślanki i marynuj, przykryte, w lodówce przez 1 godzinę; moczenie krabów w maślance pomaga je ułożyć po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
3
Usuń kraby z kąpieli mlecznej i pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Wlać 2 cale oleju do ciężkiej patelni lub dużego garnka i podgrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Mąkę włożyć do ciasta lub talerza i doprawić sporą ilością soli i pieprzu. Kraby zanurzyć w przyprawionej mące, otrząsnąć się z nadmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Połóż kraby na gorącym oleju w jednej warstwie bez tłoczenia; być może będziesz musiał smażyć je partiami. Uważaj, kraby mają tendencję do pop i rozprysków. Gotuj kraby przez około 3 minuty z każdej strony, obracając raz, aż do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
7
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Na obie połówki chleba tostowego rozprowadzić majonez z cytryną, dodać sałatę, pomidor, boczek i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
MajonezMajonez
AwokadoAwokado
SałataSałata
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
PomidorPomidor
BoczekBoczek
ChlebChleb
2
Ułóż smażonego kraba o miękkiej skorupie na wierzchu i zamknij kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn