Kotlety ze smażonym ryżem

Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz chińskiego jedzenia. Spróbuj zrobić kotlety ze smażonym ryżem w domu. Jedna porcja tego dania zawiera około 495g białka, 99g tłuszczu i w sumie 3150 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 25,12 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Mieszanka masła, smażonego ryżu i mieszanki makaronów, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety wieprzowe z ryżem smażonym ananasem, Kotlety wieprzowe z ryżem smażonym ananasem, oraz veg fried rice, jak zrobić smażony ryż warzywny / ryż s.
Instrukcje
Na dużej patelni zrumienić kotlety wieprzowe na oleju z obu stron; wyjmij i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni smaż ryż na maśle przez 2 minuty. Wymieszaj wodę, grzyby i Zawartość opakowania przypraw do ryżu.
Umieść kotlety wieprzowe na mieszance ryżowej; skrop sosem sojowym. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Odkryć; dusić 2-5 minut dłużej lub do momentu, gdy ryż będzie miękki, a soki mięsne będą klarowne.