Kotlety Z Nadzieniem Szwajcarskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kotletów nadziewanych Szwajcarem. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 55g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, bułkę tartą, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarkowo-Szwajcarskie Kotlety Jagnięce, Boczek-Szwajcarskie Kotlety Wieprzowe, oraz Kotlety schabowe pieczone na patelni z żurawiną i czerwonym boczkiem szwajcarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz ser, grzyby i pietruszkę.
Wyciąć kieszeń w każdym kotlet schabowy przez krojenie prawie do kości. Kotlety nadziewać mieszanką serową; zabezpieczyć wykałaczkami.
W płytkiej misce ubić jajko. W innej płytkiej misce, połączyć bułkę tartą i pieprz. Kotlety zanurzyć w jajku, następnie obłożyć okruchami.
Na dużej patelni, brązowe kotlety w oleju po obu stronach.
Dodać wodę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 35-40 minut lub do momentu, aż soki będą jasne.
Usuń kotlety i utrzymuj ciepło; wyrzuć wykałaczki.
Mąkę połączyć z zimną wodą, aż będzie gładka; wymieszać z sokami na patelni. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Łyżka na kotlety schabowe.