Kotlety z kurczaka faszerowane serem w sosie musztardowym
Kotlety z kurczaka nadziewane serem z sosem musztardowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kotletów z kurczaka, mąka, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Kotlety z kurczaka w sosie Estragonowo-musztardowym, Kotlety z kurczaka pieczone na patelni z sosem Klonowo-musztardowym koperkowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem morelowo-musztardowym.
Instrukcje
Za pomocą małego noża wytnij 4-na-3-calową kieszeń z boku każdego kotleta z kurczaka. Włóż plasterek havarti i rozprowadź 1 łyżeczkę tymianku do każdej kieszeni; naciśnij delikatnie, aby zamknąć.
W małym rondlu, gotować wywar z kurczaka i śmietany na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Ubij musztardę i gotuj przez 30 sekund, ubijając kilka razy. Doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
W płytkiej misce ubić jajka. Pokonany w Parmigiano-Reggiano.
Umieść mąkę w innej płytkiej misce.
W dużej patelni nonstick rozgrzać 1/4 cala oliwy z oliwek. Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem. Zagotować 2 kotlety w mące, wytrząsając nadmiar, następnie zalać ubitym jajkiem. Smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu do złotego koloru, około 2 minut z każdej strony.
Przełożyć na dużą blachę do pieczenia. Pozostałe kotlety posmarować i usmażyć.
Piec kurczaka przez około 12 minut, aż tylko gotowane przez. Podgrzej sos musztardowy i wylej na talerze. Kotlety ułożyć na sosie i podawać.