Stek z szynki z jabłkowym sosem Barbecue

Stek z szynki z jabłkowym sosem Barbecue
Stek z szynki z jabłkowym sosem Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz galaretkę jabłkową, stek z szynki, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki ze stekiem z jabłkowym sosem Barbecue, Stek z sosem barbecue, oraz Stek Z Flanki Z Balsamicznym Sosem Barbecue.

Instrukcje

1
Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
3
Dodać szynkę; gotować, aż lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
4
Odcedzić i wyrzucić kapiele patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W małej misce, połączyć sos barbecue, galaretka i imbir; dobrze wymieszać. Mieszanka łyżka nad szynką; włączyć do herbu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 3 do 5 minut lub aż szynka jest szkliwiona i dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
ImbirImbir
GalaretkaGalaretka
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina winnic Frank Zinfandel. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 33 dolarów.
Winnice Rodziny Frank Zinfandel
Winnice Rodziny Frank Zinfandel
Z ciemnoczerwonym rdzeniem i rubinowymi odcieniami wokół krawędzi, Napa Valley Zinfandel 2011 zapewnia delikatny zapach czerwonych owoców i fiołków, a nuty drzewa sandałowego, szałwii i pieprzu upiększają wyrafinowany nos. Finezja na podniebieniu odzwierciedla elegancki Zinfandel, który jest dobrze wyważony. Soczyste Czarne ciasto wiśniowe i odpowiedni poziom dębu bezproblemowo.Mieszanka: 89% Zinfandel, 11% Petite Sirah
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn