Kotlety z komosy ryżowej i czerwonej soczewicy

Kotlety z komosy ryżowej i czerwonej soczewicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów z Chinoanu i czerwonej soczewicy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Kotlety jagnięce z sałatką z soczewicy i fety, oraz Kotlety Z Jagnięciny Dukkah Z Sałatką Z Chinoanu I Bakłażana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Rozgrzej piekarnik do 177°.lekko posmaruj blachą do pieczenia. Po mieszaninie quinoa / soczewica ostygła na tyle, że można go łatwo obsłużyć, spuścić nadmiar wody i wlać mieszaninę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem glutenu i dobrze wymieszać.
3
Wymieszać z glutenu, a następnie użyć rąk, aby delikatnie ugniatać ciasto przez około 5 minut, aby rozwinąć gluten. Ciasto podzielić na pół; następnie podzielić każdą połowę na pół. Następnie podzielić każdy kawałek na pół ponownie, aż masz 8 sztuk. Spłaszcz je tak, aby miały grubość około 1/2-3/4 cala i uformuj je w prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieść je na blasze do pieczenia i piec przez 20 minut. Obróć każdy z nich i piec przez kolejne 10-15 minut, ale uważaj, aby nie przegotować, bo będą suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać na gorąco z wybranym sosem (proponuję improwizowany sos grzybowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn