Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka
Paszteciki z kiełbasą z indyka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, cebulę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Szałwia Indyk Kiełbasa Paszteciki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Gotować cebulę w 1 łyżka oleju w patelni 12-calowy nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, 6 do 8 protokół.
W międzyczasie wymieszaj bułkę tartą i mleko w dużej misce i odstaw 5 minut.
Dodaj cebulę do okruchów (patelnia rezerwy), następnie dodać indyka, gałka muszkatołowa, cynamon, cayenne, goździki, żółtka, 2 łyżeczka soli, i 1 łyżeczka czarnego pieprzu i dobrze połączyć.
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Uformuj 24 paszteciki (o grubości około 1/2 cala) wilgotnymi rękami i ułóż na arkuszu.
Ciepła 1 łyżka oleju na patelni na średnim ogniu do gorąca, następnie gotować paszteciki w partiach, obracając raz, aż rumiane i tylko gotowane przez, O 8 protokół na partię.
Odcedzić krótko na papierowych ręcznikach, następnie ogrzać na patelni do pieczenia, luźno przykrytej folią, w piekarniku. Wytrzeć patelnię i dodać 1 łyżkę oleju między partiami.
* Można zastąpić 2 lb mielonej wieprzowiny (nie chude) dla indyka.ùPatties mogą być utworzone (ale nie gotowane) 1 dzień naprzód i schłodzone. ùCooked paszteciki mogą być utrzymywane w cieple w piekarniku do 30 protokół.