Kotlety wieprzowe z sosem śmietanowo-grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych ze śmietaną i sosem grzybowym. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, kotlety schabowe, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem śmietanowo-grzybowym, Kotlety Wieprzowe W Sosie Śmietanowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe kotlety na patelni.
Usuń kotlety z patelni i spuścić smar. Umieść kotlety z powrotem na patelni i wlać śmietanę i zupę nad nimi.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, obracając co 15 minut lub tak.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.