Kotlety wieprzowe z serem pleśniowym
Blue Cheese Pork Chops wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 2,8 USD za porcję. To danie główne ma 522 kalorie , 34 g białka i 42 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką kotlety z polędwicy wieprzowej, czosnek w proszku, gęstą śmietanę kremówkę i kilka innych składników, możesz je zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Ten przepis z Taste of Home ma 3 fanów. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cheese Pork Chops , Beet and Blue Cheese Salad with Citrus Vinaigrette Dressing i Blue Cheese and Mushroom Turkey Burger .
Instrukcje
W małym rondelku zagotuj śmietanę. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15-20 minut lub do zgęstnienia. W międzyczasie w dużej patelni zrumień kotlety wieprzowe w oleju na średnim ogniu, aż soki będą klarowne, około 20 minut.
Posypać czosnkiem w proszku i pieprzem.
Wymieszaj ser pleśniowy ze śmietaną; gotuj na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub do momentu, aż ser zmięknie.