Kotlety Wieprzowe Z Salsą Pomarańczową
Przepis pomarańczowy Salsa kotlety wieprzowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na $2.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz schabowe schabowe, sól, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z grilla z salsą z papai, Kotlety Wieprzowe Z Patelni Salsy, oraz Kotlety Wieprzowe Z Salsą Brzoskwiniową.
Instrukcje
Wykończ nadmiar tłuszczu z wieprzowiny.
Umieść 10-do 12-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej i kotlety. Gotować, aż rumiane z obu stron, o 5 minut w sumie.
Dodaj sok pomarańczowy, salsę, cukier, kminek i imbir. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka po przekłuciu, 40 do 45 minut. Odtłuścić tłuszcz; wyrzucić.
Przełożyć wieprzowinę do naczynia i ogrzać. Gotować sos, odkryte, na dużym ogniu, aż zredukowane do około 1 szklanka, o 4 protokół.
Dekoruj kolendrą i plasterkami pomarańczy.