Kotlety wieprzowe z musztardą i boczkiem kanadyjskim

Kotlety wieprzowe z musztardą i boczkiem kanadyjskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 385 kalorii, 53g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kanadyjski boczek, grube żeberka kotlety wieprzowe, koszerna sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanadyjska Pizza Bekonowa z sosem Cheddar-musztarda, Papryka z czarnego pieprzu wypełniona Vermont Cheddar i ziołową jajecznicą i Klonowo-musztardową szkliwioną boczkiem kanadyjskim, oraz Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż każdy kotlet schabowy na kwadracie folii wystarczająco dużym, aby go owinąć. Kotlety schabowe przyprawiamy solą i pieprzem, po czym po 1 stronie każdego przekładamy 1/2 łyżki musztardy i posypujemy szczyptą tymianku. Każdy kotlet przykryć plasterkiem boczku kanadyjskiego, a na wierzch 1/2 łyżeczki musztardy i gałązki tymianku.
Zawiń kotlety schabowe w folię, zaciskając folię, aby szczelnie zamknąć. Ustaw paczki na blasze do pieczenia.
Piec przez 20 minut; wieprzowina nadal będzie lekko różowa w środku.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i odstaw kotlety schabowe na 5 minut. Wyrzucić folię i podawać kotlety wieprzowe z sokami.