Kotlety Wieprzowe Z Masłem Ziołowo-Musztardowym
Kotlety wieprzowe z masłem ziołowo-musztardowym to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać schabowe kotlety, pieprz, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym, Kotlety jagnięce z musztardowo-ziołową skórką, oraz Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie".
Instrukcje
Posypać kotlety równomiernie solą i pieprzem i umieścić na stojaku z drutu w patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową.
W małej miseczce wymieszać masło i 3 kolejne składniki. Wierzch każdego kotleta z 1 zaokrągloną łyżką. mieszanka masła.
Broil 5 cali od ciepła 8 do 10 minut lub do termometru mięsa włożonego do najgrubszej części rejestruje 155.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau