Kotlety Wieprzowe Z Chutney Z Mango
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kotlety wieprzowe z Chutney Mango może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, pieprz, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe pomarańczowo-imbirowe z salsą Mango-pomidor, Pieczeń Wieprzowa Chutney Z Mango, oraz Kotlety schabowe pieczone na patelni z Chutney z Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić polędwicę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala; miejsce między arkuszami 2 folii, i funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę wieprzowiny i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Wyjąć z patelni i powtórzyć procedurę z pozostałym 1 łyżeczką oleju i wieprzowiny.
Dodaj szalotki do patelni i smażyć 1 minutę.
Usuń patelnię z ognia; dodaj chutney, cydr i 1 łyżka wody, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót patelni do ciepła, i gotować 2 minuty lub aż sos jest lekko gęsty.
Dodać wieprzowinę i nagromadzone soki na patelnię. Gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Polać sosem wieprzowym i posypać tymiankiem.