Kotlety wieprzowe w sosie imbirowo-wiśniowym

Kotlety wieprzowe w sosie imbirowo-wiśniowym
Kotlety wieprzowe z sosem imbirowo-wiśniowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, konfitury wiśniowe, butelkowany mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym, Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem; dodaj do patelni. Gotować 4 minuty z każdej strony; wyjąć wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połącz przetwory i pozostałe składniki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj mieszaninę konserw do patelni; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając. Powrót wieprzowinę na patelnię; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn