Przelać marynatę do metalowej miski ustawionej w dużej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W małym naczyniu ułóż kotlety wieprzowe w jednej warstwie i zalej je marynatą, obracając kotlety, aby dobrze się płaszcz. Kotlety marynować w temperaturze pokojowej, obracając je raz, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zalać marynatę do małego rondla i gotować na wolnym ogniu 5 minut. W 10-do 12-calowej ciężkiej patelni rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować kotlety 6 do 8 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4
Kotlety podawać skropione marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
5
Serve chops drizzled with marinade.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala