Przelać marynatę do metalowej miski ustawionej w dużej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W małym naczyniu ułóż kotlety wieprzowe w jednej warstwie i zalej je marynatą, obracając kotlety, aby dobrze się płaszcz. Kotlety marynować w temperaturze pokojowej, obracając je raz, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Zalać marynatę do małego rondla i gotować na wolnym ogniu 5 minut. W 10-do 12-calowej ciężkiej patelni rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować kotlety 6 do 8 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4
Kotlety podawać skropione marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala