Kotlety wieprzowe Shake n ' Shimmy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Shake N ' Shimmy kotlety wieprzowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cukier, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potrząśnij i piecz kotlety wieprzowe, Shake ' N BAKE® Meksykańskie kotlety wieprzowe, oraz Shake and Coconut Bake Schab kotlety dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodać wodę, sól, cukier i brązowy cukier do dużego garnka, i umieścić kotlety schabowe w solance, pozwalając im moczyć przez 1 godzinę.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Dodaj panko, ser, pietruszkę, sól i pieprz, do smaku, do dużej wytrzymałej plastikowej torebki zamykanej.
Dodać ubite jajka do naczynia żaroodpornego.
Kotlet schabowy wyjąć z solanki. Zagrzebać kotlety przez jajka i wstrząsnąć nimi, po jednym na raz, w mieszaninie okruchów chleba.
Nasmaruj ruszty grillowe czystym ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym.
Umieść kotlety na grillu i gotuj przez 10 minut z zamkniętą pokrywką. Obrócić kotlety schabowe i gotować pod przykryciem przez kolejne 10 minut.
Kotlety przełożyć na półmisek i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.