Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
Kotlety wieprzowe w panierce kolumbijskiej (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 496 kalorii, 42g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 205 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn), Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój schab na 6 kawałków i umieść je między arkuszami pergaminu, a następnie Funt je, aż każdy kawałek ma około ¼ " grubości.
Umieść kotlety w dużej plastikowej torbie i dodaj cebulę, szalotki, czosnek i kminek w proszku, obracając worek, aby upewnić się, że mięso jest pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek Mielony
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Marynować wieprzowinę przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
W naczyniu umieścić mąkę i sazon Goya i mix.In drugie danie beat the eggs.In trzecie danie umieścić bułkę tartą.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.Po jednym zalać wieprzowinę mieszaniną mąki, zanurzyć w jajkach i obłożyć bułką tartą. Upewnij się, że są w porządku coated.In duża patelnia nieprzywierająca, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu, umieścić 2 kotlety na raz i smażyć około 3 minut na stronę lub do złotego koloru.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.Wyczyść patelnię ręcznikami papierowymi między partiami i kontynuuj gotowanie wieprzowiny w taki sam sposób, jak w przypadku pierwszej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki