Kotlety Wieprzowe Panierowane
Panierowane kotlety wieprzowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe kliny, przetartą szałwię, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Panierowane-Parmezan, Chrupiące Kotlety Wieprzowe Panierowane, oraz Kotlety wieprzowe panierowane z Zacierem warzywnym korzennym i sosem szałwiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kromki chleba w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Bułkę tartą umieścić w płytkim naczyniu.
Połącz sól, pieprz, szałwię i tymianek; posyp obie strony wieprzowiny.
Umieść mąkę w płytkim naczyniu; umieścić białka jaj w innym płytkim naczyniu. Pogłębiać wieprzowinę w mące, zanurzać w białkach i pogłębiać w bułce tartej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę do patelni. Gotować 2 1/2 protokół lub do lekko rumiane. Lekko pokryć powierzchnię kotletów sprayem do gotowania; odwrócić kotlety. Gotować 2 1/2 protokół lub do czasu zakończenia.
Podawać z cytrynowymi klinami.