Kotlety wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami i szpinakiem
![Kotlety wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami i szpinakiem](https://static.foodiez.pl/media/images/recipe/288028.webp?v=1708597674)
Kotlety wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami i szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 32G białka, oraz 18g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, suszone pomidory, kotlety schabowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem, oraz Nadziewana pierś z kurczaka z kozim serem, suszonymi pomidorami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj suszone pomidory, szpinak, sól, pieprz i tymianek. Gotować, aż połączone, o 2 Więcej minut.
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Dodać kozi ser i serek śmietankowy. Wymieszać do połączenia i odstawić.
Użyj ostrego noża, aby przeciąć kieszeń na najgrubszą część kotleta wieprzowego. Wypchaj każdą kieszeń 1/4 mieszanki szpinaku i suszonych pomidorów i zamknij wieprzowinę wokół farszu. Doprawić zewnętrzną część wieprzowiny solą i pieprzem.
W małej misce połączyć bulion z kurczaka, Skórka z cytryny, sok z cytryny i musztardy.
Rozgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj wieprzowinę. Gotować, aż złoty i gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Przełożyć wieprzowinę do naczynia i namiotu z folią, aby się ogrzać.
Dodaj mieszaninę bulionu z kurczaka na patelni na średnim ogniu. Zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni, jak kurczak bulion simmers. Zmniejsz bulion o połowę, aby uzyskać lekki sos, około 8 minut. Przed podaniem polać wieprzowiną sosem.