Kotlety Wieprzowe Marynowane Z Granatu
Marynowane kotlety wieprzowe z granatu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1371 kalorii, 174g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $9.49 za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Mieszanka sosu barbecue, kotlety wieprzowe, ocet winny z granatem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce w marynacie z granatu, Kotlety schabowe z polewą granatową, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Sojowo.
Instrukcje
W dużej szklanej lub ceramicznej misce wymieszać oliwę z oliwek, ocet, rozmaryn, czosnek i czarny pieprz.
Dodać kotlety wieprzowe i wrzucić do równomiernie płaszcz. Przykryj miskę folią i marynuj w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Kotlety schabowe wyjąć z marynaty, wyrzucić marynatę i doprawić solą.
Kotlety schabowe gotować na rozgrzanym grillu, aż nie będą już różowe w środku, 7 do 10 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Odstawić kotlety na 3 do 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.