Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Schab nadziewany jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, czosnek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety Wieprzowe Faszerowane, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę.
Dodaj szpinak, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i włoskiej przyprawy; gotować, mieszając, tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Wyjmij mieszaninę szpinaku do średniej wielkości miski; pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Gdy ostygnie, dodać capocollo, ser provolone i jajko; delikatnie wymieszać, aby całkowicie połączyć.
Umieść kotlety schabowe na płaskiej powierzchni roboczej; Wytnij szczelinę poziomo do kości, aby chop można było otworzyć jak książka. Każdy kotlet przecedzić 1/4 farszu. (W przypadku zamrażania, zawinąć każdy kotlet szczelnie w folię zamrażarki, bez wykałaczek; zamrozić do 1 miesiąca.) Zabezpieczyć kotlety wykałaczkami.
Gotować i podawać: jeśli kotlety są zamrożone, rozmrozić w lodówce przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w dużej patelni.
Dodać kotlety; gotować 2 minut na stronie lub aż rumiane.
Umieść kotlety w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby je pomieścić.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Kotlety piec w piekarniku przez 15 minut lub aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 155 stopni na termometrze natychmiastowego odczytu po włożeniu do wieprzowiny.
Kotlety wyjąć na talerz; przykryć folią.
Odstawić 5 do 10 minut w ciepłym miejscu przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.