Kotlety wieprzowe duszone z Birds Eye®
Kotlety wieprzowe duszone z Birds Eye® mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, zupę z selera, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Duszone, Kotlety Schabowe Duszone, oraz Kotlety Schabowe Duszone.
Instrukcje
Kotlety schabowe w razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować kotlety wieprzowe obracając raz, 10 minut lub do złotego koloru.
Usuń kotlety z patelni; odstawić.
Dodaj przepis gotowy pokrojone mieszanki przypraw i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż warzywa zmiękną.
Wymieszać z zupą i mlekiem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj z powrotem kotlety wieprzowe. Dusić 5 minut lub aż wieprzowina jest gotowane przez.*
Podawać na gorącym ugotowanym makaronem lub puree ziemniaczanym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.