Kotlety schabowe z kremem musztardowym i kapustą Alzacką

Kotlety wieprzowe z kremem musztardowym i kapustą Alzacką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 979 kalorii, 77g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, grubo popękane ziarna pieprzu, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie musztardowo-śmietanowym, Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym szklanym naczyniu do pieczenia połącz ziarna pieprzu z tymiankiem i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Dodać kotlety schabowe i obrócić do płaszcza.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin lub przechowywać w lodówce przez noc.
Tymczasem w małym rondlu gotować bulion cielęcy, aż zmniejszy się do 1 łyżki stołowej, około 15 minut.
W rondlu podgrzać czystą oliwę z oliwek, aż się połysk.
Dodać szalotka i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół. Wymieszać z musztardą Dijon i połową musztardy pełnoziarnistej.
Dodać brandy i gotować, aż prawie odparował, o 3 protokół.
Dodać wino; dusić do zmniejszenia o połowę, o 10 protokół.
Dodać śmietanę, sos Worcestershire i zmniejszonej bulion cielęcy i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Odcedzić sos musztardowy do żaroodpornej miski.
Pozostałą musztardę pełnoziarnistą ubić, doprawić solą i białym pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Kotlety schabowe doprawić solą.
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną.
Dodać kotlety i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez około 6 minut, lub aż kotlety będą złote na dnie. Włącz kotlety i nadal pieczenia aż tylko gotowane przez, o 7 protokół.
Kotlety wieprzowe przełożyć na talerze. Odcedzić soki z patelni do sosu musztardowego i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania. Łyżka musztardowy sos śmietanowy obok. Obok kotletów usypać Alzacką kapustę i podawać od razu.