Kotlety schabowe z kremem musztardowym i kapustą Alzacką

Kotlety schabowe z kremem musztardowym i kapustą Alzacką
Kotlety wieprzowe z kremem musztardowym i kapustą Alzacką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 979 kalorii, 77g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, grubo popękane ziarna pieprzu, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie musztardowo-śmietanowym, Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym szklanym naczyniu do pieczenia połącz ziarna pieprzu z tymiankiem i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Dodać kotlety schabowe i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin lub przechowywać w lodówce przez noc.
4
Tymczasem w małym rondlu gotować bulion cielęcy, aż zmniejszy się do 1 łyżki stołowej, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
W rondlu podgrzać czystą oliwę z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać szalotka i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół. Wymieszać z musztardą Dijon i połową musztardy pełnoziarnistej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać brandy i gotować, aż prawie odparował, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8
Dodać wino; dusić do zmniejszenia o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodać śmietanę, sos Worcestershire i zmniejszonej bulion cielęcy i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Odcedzić sos musztardowy do żaroodpornej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Pozostałą musztardę pełnoziarnistą ubić, doprawić solą i białym pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Kotlety schabowe doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodać kotlety i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół.
15
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez około 6 minut, lub aż kotlety będą złote na dnie. Włącz kotlety i nadal pieczenia aż tylko gotowane przez, o 7 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Kotlety wieprzowe przełożyć na talerze. Odcedzić soki z patelni do sosu musztardowego i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania. Łyżka musztardowy sos śmietanowy obok. Obok kotletów usypać Alzacką kapustę i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn