Kotlety schabowe z jabłkami i farszem

Kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 758 kalorii. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, masło, mieszankę farszu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety schabowe i jabłka z farszem, Kotlety schabowe z jabłkami i farszem, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pędzel 1/2 łyżeczki masła w dnie szklanego naczynia do pieczenia 13x9 cali (3-quart).
Rozłóż plasterki jabłka w naczyniu. W małej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier i cynamon; posypać jabłkami.
Posypać soli sezonowanej z obu stron wieprzowiny; umieścić wieprzowinę na jabłkach.
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać sok jabłkowy i 2 łyżki masła do zagotowania na średnim ogniu. Wymieszać farsz mix i żurawiny. Przykryć; zdjąć z ognia.
Odstawić 5 minut. Mieszanka puchowa z widelcem. Miarka 1/2 szklanki farszu na każdy kotlet schabowy.
Spryskaj arkusz folii sprayem do gotowania; umieść rozpyloną stronę w dół nad naczyniem do pieczenia.
Piec 40 do 50 minut. Odkryć; piec 5 do 10 minut dłużej lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku i mięso termometr wstawiony w środku czyta 71°.
Posypać natką pietruszki. Aby służyć, podnieść kotlety wieprzowe z farszem do serwowania talerzy; podawać jabłka z boku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.