Kotlety schabowe przyprawione II
Przyprawione kotlety wieprzowe II wymagają z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.73 za porcję. To danie główne ma 580 kalorii, 33g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bazylia, mielona musztarda, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Przyprawione Kotlety Wieprzowe, oraz Pikantne Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x14 cali.
Wymieszać mąkę, czosnek w proszku, musztarda, papryka, pieprz cayenne, sól selera, mielony imbir, oregano, bazylia, sól i pieprz razem w płytkim naczyniu.
Kotlety wieprzowe pogłębiać w mieszaninie mąki do Płaszcz. Rezerwa pozostałej mieszanki mąki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe gotować w gorącym oleju, aż rumiane, 3 do 5 minut na stronie.
Przenieś kotlety wieprzowe do przygotowanego naczynia do pieczenia, zastrzegając wszelkie kapiele na patelni.
Wymieszać sherry, wodę i brązowy cukier, aż cukier się rozpuści; polać kotletami schabowymi.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości i nie różowy w środku, 40 do 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C). Przenieś kotlety wieprzowe na talerz i przykryj folią aluminiową, aby się ogrzać.
Wlać płyn z naczynia do pieczenia na patelnię z zastrzeżonymi kroplami.
Umieść patelnię z mieszanką kapieli na średnim ogniu. Śmietanę wymieszać z kroplami. Gotować i mieszać, stopniowo integrując zarezerwowaną mieszaninę mąki, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Podawać jako sos do kotletów wieprzowych.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle.
![To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.]()
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
This wine is a fine example of the unique characteristics from the Rochioli property and the Russian River Valley. Aromas of ripe apple, tropical fruit, hazelnut and a touch of spice combine with the rich apple flavors and crisp acidity.