Kotlety schabowe pieczone II
Pieczone kotlety wieprzowe II wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. To danie główne ma 342 kalorie, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sos pomidorowy, wodę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. 174 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Pieczone Kotlety Wieprzowe, Pieczone Kotlety Wieprzowe I, oraz Kotlety schabowe pieczone II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Umieść kotlety wieprzowe na patelni i brązowy o 5 minut z każdej strony.
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sól, pieprz i suchą musztardę.
Ułóż kotlety wieprzowe w średnim naczyniu do pieczenia.
Posypać sokiem z cytryny, doprawić mieszanką brązowego cukru i przykryć sosem pomidorowym.
Wlać wodę do naczynia do pieczenia.
Przykryć i piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C).