Kotlety Motylkowe Nadziewane Kukurydzą

Kotlety Motylkowe Nadziewane Kukurydzą
Kotlety motylkowe Nadziewane kukurydzą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz kotlety schabowe, przetartą szałwię, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Motylkowe Z Grilla-Farsz Jalapeno & Cukinia, Kotlety Wieprzowe Faszerowane Kukurydzą, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane chlebem kukurydzianym i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze siedem składników. W innej misce lekko ubić jajko i mleko; wymieszać z mieszanką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wytnij kieszeń w każdym kotle prawie do kości. Stuff około 1/4 szklanki mieszanki kukurydzy do każdego kotleta; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Na dużej patelni, gotować kotlety w oleju, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia; dodać wodę. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub aż termometr włożony do farszu odczyta 160°-170°. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn