Kotlety jagnięce ze szparagami-feta Salsa Verde

Kotlety jagnięce ze szparagami-feta Salsa Verde
Kotlety jagnięce ze szparagami-feta Salsa Verde to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 57g białka, oraz 44g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka oregano, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Szparagi-feta Salsa Verde, Kotlety jagnięce z pistacjową salsą Verde, oraz Jagnięce T-Bones Z Salsą Verde.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia44
Magazyn