Kotlety jagnięce z ziołowym smakiem

Kotlety jagnięce z ziołowym smakiem
Kotlety jagnięce z ziołowym smakiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, ocet winny, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kotlety jagnięce z sosem pistacjowo-ziołowym, Kotlety jagnięce ze szparagami i sałatką z rukoli, oraz Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką).

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść migdały i czosnek w robocie kuchennym i przetrzyj na szorstką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posmaruj tłustą stronę stojaków odrobiną musztardy, a następnie naciśnij na nią skórkę migdałową. Piecz przez 30-40 minut, aż jagnięcina będzie rumiana Na zewnątrz i różowa w środku. Pozostawić do ostygnięcia, następnie zawinąć w folię i schłodzić do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieść wszystkie składniki ziół relish w robocie kuchennym i przetworzyć na szorstką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wlać do małej miseczki. Gdy będzie gotowa do podania, pokroić jagnięcinę między kościami na małe kotlety i ułożyć na półmisku. Łyżka trochę ziołowych smaków na każdym lub podawać osobno w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn