Kotlety jagnięce z ziołowym smakiem
Kotlety jagnięce z ziołowym smakiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, ocet winny, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kotlety jagnięce z sosem pistacjowo-ziołowym, Kotlety jagnięce ze szparagami i sałatką z rukoli, oraz Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką).
Instrukcje
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Umieść migdały i czosnek w robocie kuchennym i przetrzyj na szorstką pastę.
Posmaruj tłustą stronę stojaków odrobiną musztardy, a następnie naciśnij na nią skórkę migdałową. Piecz przez 30-40 minut, aż jagnięcina będzie rumiana Na zewnątrz i różowa w środku. Pozostawić do ostygnięcia, następnie zawinąć w folię i schłodzić do 24 godzin.
Umieść wszystkie składniki ziół relish w robocie kuchennym i przetworzyć na szorstką pastę.
Wlać do małej miseczki. Gdy będzie gotowa do podania, pokroić jagnięcinę między kościami na małe kotlety i ułożyć na półmisku. Łyżka trochę ziołowych smaków na każdym lub podawać osobno w małej misce.