Kotlety jagnięce z koprem włoskim
Kotlety jagnięce z przyprawą kopru włoskiego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 9,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 113g tłuszczu, oraz w sumie 1302 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, ocet sherry, kotlety z jagnięciny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Z Smakiem Granatu, Kotlety jagnięce i przyprawa z kolendry, oraz Kotlety Jagnięce Z Smakiem Granatu.
Instrukcje
Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk. Przyprawić kotlety jagnięce solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 7 protokół.
Przełożyć na talerz i ogrzać.
Tymczasem w innej średniej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Dodać koper włoski, czosnek i szalotka i doprawić solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż koper włoski będzie kruchy-delikatny, o 4 protokół. Z ognia dodać anchois, pietruszkę, oliwki, kapary, pokruszoną czerwoną paprykę i ocet. Ułożyć na 2 talerzach i ułożyć kotlety jagnięce.
Skropić nagromadzonymi sokami jagnięcymi i podawać.