Kotlety jagnięce pieczone z redukcją balsamiczną

Kotlety jagnięce pieczone z redukcją balsamiczną
Pieczone kotlety jagnięce z redukcją balsamiczną wymagają ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 25g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na $5.29 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, brązowy cukier, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce pieczone z redukcją balsamiczną, Herbed kotlety jagnięce z redukcją granatu, oraz Rozmaryn-stelaż jagnięcy z miodowo-balsamiczną redukcją.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Ułóż kotlety na patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
BrojlerBrojler
2
W małym garnku połącz ocet, cukier, rozmaryn i czosnek. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić 10 minut, aby zagęścić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Usuń czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Kotlety Broil 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Kotlety przekładamy na ciepły talerz i skropimy balsamicznym rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
RozmarynRozmaryn
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn