Kotlety Jagnięce Garam Masala
Garam Masala kotlety jagnięce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis marynaty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.4 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, garam masala, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce z Garam Masala, Garam Masala kotlety jagnięce z morelowym kuskusem, oraz garam masala, jak zrobić proszek garam masala w domu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu. Kotlety jagnięce natrzeć mieszanką śliwek; zagrzebać w bułce tartej. Umyć jagnięcinę sprayem do gotowania.
Umieścić jagnięcinę na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 3 do 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin jest niezwykle wszechstronnym winogronem, zdolnym do wytwarzania doskonałych win w wielu różnych odmianach, od późnych zbiorów po słomkowe wino do klasycznego wytrawnego Chenin, a nawet Méthode Champenoise. Ten przykład to cudownie żywy, intensywny, owocowy i pięknie wyważony wytrawny Chenin Blanc. Aromaty zielonych jabłek i białej brzoskwini zapraszają do soczystego, ale napiętego podniebienia. Głębia owoców jest tym, co wyróżnia to wino. Wykazuje dużą trwałość smaku i świeżości, która utrzymuje się na podniebieniu długo po tym, jak wino zniknie. Bardzo indywidualny charakter tego wina sprawia, że jest idealnym towarzyszem ciepłych letnich dni i długich, spokojnych wieczorów.