Kotlety Jagnięce Curry
Przepis Curry kotlety jagnięce może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 30 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 6,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 937 kalorii, 41g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę pomarańczową, ryż, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Kotlety jagnięce z zielonym Curry, oraz Grillowane kotlety jagnięce z sosem Curry, jabłkowym i Rodzynkowym.
Instrukcje
Na patelni, brązowy kotlety jagnięce po obu stronach w oleju; odcedzić.
Połączyć sok pomarańczowy, sos teriyaki, skórkę pomarańczową, curry i czosnek; wlać jagnięcinę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości mięsa.
Usuń kotlety i utrzymuj ciepło.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z kapiącą patelnią. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Podawać jagnięcinę i sos z ryżem w razie potrzeby.