Kotlety jagnięce z sosem miętowo-musztardowym

Kotlety jagnięce z miętą i sosem musztardowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1399 kalorii, 56g białka, oraz 127 g tłuszczu na porcję. Na 9,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, miód, łyżki octu winnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z sosem miętowo-musztardowym, Kotlety jagnięce Dijon Baby z sosem z czerwonej porzeczki-mięty, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Syropem Cukrowym Sosem Miętowym.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Czosnek umieścić w małym rondlu i dodać 2/3 szklanki oleju, aby przykryć.
Rozgrzać olej i czosnek na małym ogniu przez 5 minut.
Usuń olej z ognia. Ułóż kotlety jagnięce na patelni brojlerów.
Skropić 3 łyżeczki oleju czosnkowego na jagnięcinę i rozprowadzić olej na kotletach pędzelkiem, aby równomiernie pokryć. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Odstawić.
Do robota kuchennego lub blendera dodaj musztardę, ocet, miód. Włączyć procesor lub blender i strumień w pozostałym czosnku i oleju. Wyłącz procesor lub blender i dodaj miętę do pojemnika. Pulse i zmielić sos do zanurzania do włączenia liści.
Kotlety Broil 3 minut z każdej strony, a następnie niech odpocząć do 10 minut na soki do dystrybucji. Jagnięcina zostanie ugotowana na średnim poziomie.
Podawać 3 kotlety na osobę z sosem zanurzeniowym porcjowanym w liściach radicchio wzdłuż boków kotletów.
Dekoruj gałązkami mięty. Pomidory nadziewane Tabbouleh i biała fasola z tymiankiem tworzą wspaniałe dodatki. Zobacz przepisy poniżej.