Kotlety cielęce z pieczarkami dusz winnych
Kotlety cielęce z duszonymi winie grzybami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, mąkę, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Golonki Cielęce Duszone W Winie, Duszone kotlety Seitan w sosie z grzybów i Czerwonego Wina, oraz Cielęcina, grzyby i czerwone wino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cielęcinę między 2 arkuszami folii o dużej wytrzymałości i spłaszczyć do grubości 1/8 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Pokroić na kawałki wielkości porcji; pogłębiać kawałki w mące.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę cielęciny i gotuj od 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony.
Cielęcinę przełożyć na półmisek; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i cielęciną.
Dodać grzyby i cebulę na patelnię, i podsmażyć 1 1/2 protokół do miękkości.
Połącz bulion wołowy, Marsala i wodę.
Dodaj do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z pomidorem, solą i pieprzem.
Polać cielęciną sosem grzybowym.
Posypać natką pietruszki i podawać od razu.