Kotlety cielęce z kreolską skórką musztardową
Kotlety cielęce z kreolską musztardą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Jeśli masz mielone ziele angielskie, musztardę kreolską, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety cielęce z musztardowo-szałwiową skórką, Kotlety jagnięce z musztardowo-ziołową skórką, oraz Musztarda Kreolska.
Instrukcje
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Wymieszać musztardę, majonez i 1/2 zielonej cebuli w małej misce.
Posypać kotlety z obu stron solą, pieprzem i zielem angielskim.
Rozgrzać olej w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cielęcinę; smażyć na brązowo, o 2 protokół z boku.
Przełożyć cielęcinę na małą blachę do pieczenia.
Dodaj czosnek do kapieli na patelni; wymieszać 15 sekund.
Dodaj bułkę tartą; smażyć na złoty i chrupiący, o 1 minutę.
Połowę musztardy rozłóż grubo na każdym kotle. Łyżka okruchów na mieszance musztardy.
Piec, aż termometr wstawiony poziomo do kotletów rejestruje 57° średnio rzadkie, około 7 minut.
Posypać pozostałą zieloną cebulką.