Kotlety Cielęce Z Karczocha
Kotlety cielęce karczoch może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, kotlety cielęce, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Cielęce Z Karczocha, Ragout Z Karczocha Cielęcego, oraz Cielęcina I Karczoch Involtini.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z kotletów cielęcych. Natrzyj popękany pieprz na kotlety.
Przykryj dużą patelnię odporną na przywieranie za pomocą sprayu do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj kotlety i gotować 3 do 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć kotlety z patelni; odstawić. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Na patelni umieścić zieloną paprykę i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać karczochy serca. Powrót kotlety na patelnię, łyżki mieszanki karczocha na kotlety cielęce. Przykryć i piec w 350 przez 25 minut lub aż cielęcina będzie miękka.
Posypać posiekaną natką pietruszki.
Wskazówka: podobało nam się żywy kolor, że papryka pomarańczowa, czerwona i żółta dała to danie, ale można użyć wszystkich jeden kolor pieprzu, zbyt.