Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami

Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami
Kotlety schabowe z serem pleśniowym z jabłkami wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 581 kalorii, 54g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów włoskich, jabłek galan, bułki tartej panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jabłka galan można śledzić to danie główne z Pieczone Jabłka jako deser. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami, Kotlety wieprzowe z jabłkami i kremowym bekonem kasza serowa, oraz Kotlety wieprzowe z sosem z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść orzechy włoskie. Okładka; proces, za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do konsystencji grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać 1/2 szklanki masła, ser pleśniowy i pieprz; proces do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Dodaj bułkę tartą; proces aż do połączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Mieszaninę masła podzielić równomiernie pomiędzy 4 arkusze folii lub papieru woskowanego; spłaszczyć każdy, aby dopasować szerokość i kształt kotletów wieprzowych, tworząc 4 dyski. Owinąć szczelnie; zamrozić co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Piekarnik rozgrzać do 232°. W 15x10x1-calowy patelni, zorganizować kliny jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piec 30 do 35 minut lub tylko do miękkości. W dużej misce, wrzucić jabłka z 1 łyżką masła; przykryć do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Spray 12-calowy żeliwny lub inny żaroodporny patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać kotlety wieprzowe; gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
8
Zdjąć z ognia; top każdy kotlet z 1 dyskiem masła. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Kotlety broilowe na patelni 3 do 4 cali od ciepła 2 do 3 minut lub do momentu, gdy masło zacznie bąbelkować i zmieni się na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Umieść kotlety na talerzach. Łyżka jabłek równomiernie na kotletach; skropić szkliwem balsamicznym i udekorować posiekanymi świeżymi liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn