Kotlet schabowy faszerowany żurawinowo-morelowy z Broccolini

Kotlet schabowy nadziewany żurawiną i morelą z Broccolini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, melasy, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab nadziewany cytryną i Prosciutto pieczony z Broccolini, Boczek Zawinięty Faszerowany Kotlet Schabowy, oraz Kotlet Schabowy Nadziewane Francuskie Tosty Przepis.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Dodaj 1 łyżeczkę melasy i pulsuj do połączenia.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdego kotleta wieprzowego, aby utworzyć kieszeń. Studzimy równomiernie mieszanką żurawinową.
Kotlety schabowe posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe podsmażyć 2 minuty z każdej strony. Wrzucić broccolini w pozostałej 1 łyżce oleju; posypać solą i pieprzem.
Miejsce broccolini wokół wieprzowiny w patelni.
Piec 9 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję wieprzowiny 15
Przełożyć wieprzowinę i broccolini na talerz do serwowania; przykryć i ogrzać.
Dodaj Czas, bourbon, i pozostałe 1 łyżeczka melasy na patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, i gotować 2 minut lub do zmniejszenia o połowę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać śmietanę; gotować 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
SOS podawać na kotletach wieprzowych.
W razie potrzeby udekorować broccolini.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle.
![Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.]()
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.