Koszmar Elmo: brukselka z cebulą i boczkiem

Koszmar Elmo: brukselka z cebulą i boczkiem
Koszmar Elmo: brukselka z cebulą i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, pieprz, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Posiekana Brukselka Z Boczkiem I Cebulą, Posiekana brukselka z boczkiem i cebulą, oraz Brukselka Smażona Z Boczkiem I Cebulą.

Instrukcje

1
W dużej głębokiej patelni, na średnim ogniu, dodać boczek. Renderuj tłuszcz i gotuj, aż będzie chrupiący i złocisty. W tym momencie dodaj cebulę i gotuj, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Napełnij mały rondel osoloną wodą i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać liście kiełków i blanszować przez około 3 minuty.
5
Przenieś liście do dużej miski z lodową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Drenaż. Podgrzać boczek i cebulę na patelni, aż skwierczy, następnie dodać blanszowane liście kiełków i gotować przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dobrze wymieszać i zakończyć z masłem i świeżym estragonem. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeży Estragonświeży Estragon
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn