Kostka Jagodowo-Brzoskwiniowa Z Cukrowymi Migdałami
Brukowiec jagodowo-brzoskwiniowy z Cukrowanymi migdałami może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.27 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, cukier granulowany, jeżyny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kostka jagodowo-brzoskwiniowa z cukrowymi migdałami, Potrójna Sałatka jagodowa z cukrowymi migdałami, oraz Brukowiec Jagodowo-Brzoskwiniowy.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.