Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Kostka cytrynowo-Jagodowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kostka Do Smarowania Sera, Jak pokroić i zamrozić paprykę, oraz Zupa z marchwi z kości słoniowej z drobną kostką marchwi pomarańczowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 30 sekund, zdjąć z ognia i ostudzić 510 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W dużej misce wymieszaj sok z cytryny i jogurt, dodaj syrop cukrowy i mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Eliksir Gr
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jagody. Łyżka do 15-count Ice-Cube tacy (silikon działa najlepiej), i dodać pop sticks; zamrażać około 3 godzin lub do firmy.