Korzeń do warzyw zimowych

Korzeń do warzyw zimowych
Korzeń do warzyw zimowych wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu i w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 13. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, brukiew, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tani dodatek do Zima. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zimowe Warzywa Korzeniowe, Zapiekanka z warzyw korzeniowych na zimę, oraz Pieczone Zimowe Warzywa Korzeniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Odetnij cebulę czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Posmaruj 1/2 łyżeczki oleju. Owiń żarówkę w wytrzymałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Obierz buraki, pasternak, brukiew, rzepę i marchewkę; pokroić na 2 cale. kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Umieść w dużej misce; dodaj cebulę, sól, ziarna pieprzu, liście laurowe i pozostały olej. Rzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Przenieś do trzech natłuszczonych 15x10x1-in. Formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Umieść czosnek na jednej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Piec 35 minut lub do zmiękczenia czosnku, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Usuń czosnek; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
11
Warzywa skrop winem i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Piec 20-30 minut lub do miękkości warzyw. Wyciśnij zmiękczony czosnek na warzywa; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Przełóż na półmisek do serwowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia5
Magazyn