Korona pieczeń z jagnięciny

Korona pieczeń z jagnięciny
Korona pieczeń z jagnięciny może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, musztardę dijon, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Korona pieczeń z jagnięciny, Korona pieczeń z jagnięciny, oraz Pieczeń jagnięca ze świeżymi ziołami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Wykonaj cięcie na stronie tłuszczu żeber, prostopadle do nich, około 2 1/2 cala w dół od końców żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Przetnij tłuszcz aż do żeber. Obróć stojak na końcu, z kośćmi skierowanymi do góry i wepchnij nóż przez ciało między żebra, używając początkowego cięcia jako prowadnicy noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Odciąć boki każdego żebra, aby usunąć nadmiar tłuszczu między żebrami. Używając mocnego sznurka kuchennego, owinąć sznurek wokół każdego żebra u podstawy, najbliżej mięsa i pociągnąć, aby usunąć cały pozostały tłuszcz i ścięgna z kości żebrowej. Zgiąć każdy stojak w półkole (strona mięsa i strona tłuszczu na zewnątrz) i za pomocą sznurka kuchennego związać je razem u podstawy i środka, aby utrzymać stojaki razem. Końce żeber należy wypchnąć Na zewnątrz, aby stworzyć wygląd korony. Jagnięcinę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Połącz sól, pieprz, czosnek, tymianek i kolendrę i naciśnij na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Umieścić pieczeń w patelni Bundt ze środkiem patelni zbliża się przez środek pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
6
Umieść na środkowym stojaku piekarnika i gotuj przez 30 do 35 minut, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną 130 stopni F. Jest to około 8 do 12 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij z piekarnika, przenieś pieczeń do stojaka, przykryj folią aluminiową i pozostaw mięso na 20 minut. Podczas gdy mięso odpoczywa dodać ocet sherry, musztarda i rozmaryn do soków, które nagromadziły się na patelni Bundt podczas gotowania. Wymieszać, aby połączyć. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Odetnij sznurek od pieczenia i w razie potrzeby umieść na środku ugotowany farsz, ryż lub jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
JęczmieńJęczmień
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
9
Ciepły sos podawać z pieczeniem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn